Om Stig Asger Thomasen

Få hjælp til at komme videre med din ledelseskarriere  – find din ledelsespassion og bliv bevidst om din ledelsesstil

Vi arbejder på, at du bliver bevidst om din ledelsesstil og din passion for ledelse. Derved kan du opnå klarhed og fokus på,  hvordan du bedst vælger lederjobs og i hvilke organisations typer. Samtidig arbejder vi på, hvordan du agerer og kommunikerer under pres.

Du får dermed hjælp til at finde ledelsen af dig selv som leder frem. Du får indsigt og sparring på, hvordan du fx kan agere i krydspres, svære relationer og samtidig være dig selv.

Få hjælp med anerkendte metoder og redskaber og skab fokus. Målet med vores ledercoachingen er, at du finder trivsel i din rolle som leder.

Be-yourself Coaching arbejder med anerkendte metoder og redskaber, der kan skabe udvikling hos dig. Det handler om at du lærer at tage valg, der støtter dig positivt i din lederrolle.

Om Stig Asger Thomasen
Jeg har gennemført mere end 3500 timers coachingsessioner og har derudover mere 26 års topledelseserfaring fra såvel det private som det offentlige og interesseorganisationer. Jeg kender ledelsesudfordringen i praksis. Den erfaring er suppleret med internationalt certificerede professionelle coachinguddannelser hos ICI og ICF samt diplomlederuddannelsen og en kandidatgrad i statskundskab.

Læs fx mere om ICI professionel coach er her 

 

Kontakt mig