LEDER OG KARRIERESPARRING

 

Leder og karrieresparring for den moderne leder

Hvem er du som leder? Hvordan du ser dig selv som leder, hvilke udviklingspunkter har du fokus på ?

Er du klar til den nye virkelighed hvor medarbejder tilvælger moderne ledelse ?

Lær at kommunikere hjernesmart og fremadrettet – det skaber resultater.

Uden indsigt i dig selv og i din egen ledelsesprofil kan det blive en udfordring at mærke responsen fra dine medarbejdere.

 • Befinder du dig i en ny lederrolle, kan der være brug for at afdække, hvad der udfordrer dig i den nuværende situation og finde den tilgang eller adfærd, der kan løse op og skabe fremdrift for dig og organisationen.
 • Er det din egen karriereudvikling, der er udfordringen for dig? Hvordan kommer du videre og hvordan håndterer du en ny lederrolle, svære relationer eller konflikter. Føler du dig tilpas i din nuværende ledelsesrolle?
 • Er du fanget i et svært ledelsesmæssigt dilemma, hvor der er brug for et andet og neutralt perspektiv og hurtigt finde handling uden at være i tvivl?
 • Står du foran en forandringsproces og har brug for sparring over en længere periode?
 • Har du brug for hjælp til udarbejdelse af nyt CV, Ansøgninger, LinkedIn, samtaletræning ?

Uanset udfordringen kan du med udgangspunkt i din situation få sparring, råd, vejledning og værktøjer i et fortroligt rum.

Jeg har erfaring fra mere end 5000 timers coaching og en lang lederkarriere , hvor udvikling har været kerneopgaven  –  topledelseserfaring fra det private, det offentlige og NGOér.

Har arbejdet sammen med ledere fra virksomheder som f.eks. Lego, Danfoss, Ørsted, Kommuner mv.

Er certificeret; diplomleder og diplomledercoach, Professionel internationalt certificeret coach ( ICF og ICI og EMP) samt Metakognitiv stress coach. Herudover har jeg en kandidatgrad i statskundskab og er tidligere landsinstruktør og talenttræner indenfor badminton.

  Kontakt mig i dag og bliv din egen bedste leder

  Kunder:

  [rev_slider alias=”kunder-leder”]