LEDER OG KARRIERESPARRING

 

Sparring og karriererådgivning for den moderne leder

Hvem er du som leder? Hvordan du ser dig selv som leder, hvilke udviklingspunkter tænker du du har og mærker et behov for?

Lær om hvordan du kan skabe en passioneret ledelsesstil, der giver mening for dig og den enkelte medarbejder.

Lær at kommunikere hjernesmart og fremadrettet – det skaber resultater.

Uden indsigt i dig selv og i din egen ledelsesprofil kan det blive en udfordring at mærke responsen fra dine medarbejdere.

  • Befinder du dig i en ny lederrolle, kan der være brug for at afdække, hvad der udfordrer dig i den nuværende situation og finde den tilgang eller adfærd, der kan løse op og skabe fremdrift for dig og organisationen.
  • Er det din egen karriereudvikling, der er udfordringen for dig? Hvordan kommer du videre og hvordan håndterer du en ny lederrolle, svære relationer eller konflikter. Føler du dig tilpas i din nuværende ledelsesrolle?
  • Er du fanget i et svært ledelsesmæssigt dilemma, hvor der er brug for et andet og neutralt perspektiv og hurtigt finde handling uden at være i tvivl?
  • Står du foran en forandringsproces og har brug for sparring over en længere periode?
  • Har du brug for hjælp til udarbejdelse af nyt CV, Ansøgninger, LinkedIn, samtaletræning ?

Uanset udfordringen kan du med udgangspunkt i din situation få sparring, råd, vejledning og værktøjer i et fortroligt rum.

Jeg har erfaring fra mere end 4000 timers coaching og en lederkarriere på over 26 års – herunder  topledelseserfaring fra det private, det offentlige og NGOér.

Har arbejdet sammen med ledere fra virksomheder som f.eks. Lego, Danfoss, Ørsted, Kommuner mv.

Er certificeret; diplomleder og diplomledercoach, Professionel internationalt certificeret coach ( ICF og ICI og EMP) samt stress coach. Herudover har jeg en kandidatgrad i statskundskab og er tidligere landsinstruktør og talenttræner indenfor badminton.

Kontakt mig i dag og bliv din egen bedste leder


Kunder:

[rev_slider alias=”kunder-leder”]