Moderne ledelse samt priser

Hvad jeg tror på som leder

En leders vigtigste rolle er at sikre, at organisationen fungerer og at medarbejderne trives.

Transparent ledelse og et højt informationsniveau, hvor medarbejderne kan mærke meningen med opgaven de laver, er væsentlig og forskningsmæssigt understøttet ledelsestænkning.

Motivation kommer af at være en del af et fællesskab, at føle sig kompetent og at blive set herfor. Det kommer af som leder at skabe positive rammer, hvor hver enkelt medarbejder sammen med sine kollegaer er med til at gøre en forskel og selv har indflydelse på løsningen af opgaven.

Som leder bliver du samtidig set på relationelt – hvordan du kommunikerer, hvordan du agerer, dit nærvær og dine menneskelige egenskaber.

Cirkulær ledelse er tanken om at lederen sikrer en kultur, hvor alle medarbejdere aktiverer viden, færdigheder, erfaringer indenfor rammen,  sådan at det bliver en attraktiv arbejdsplads, hvor man bliver hørt og involveret.

Som ny leder i en virksomhed modtager man sjældent samme onboarding som medarbejderne. Og spørgsmålet om, hvordan man som ny leder opnår medarbejdernes tillid hurtig , starter allerede inden tiltrædelsen. Derfor har mange ledere (omkring 30% og voksende) valgt at tilknytte sig en personlig og fortrolig ledelsescoach. Det gør man ud fra sund fornuft- jo før lederen fungerer godt desto bedre for trivsel og bundlinje.

Kontakt mig uforpligtende.

På LinkedIn kan du se mit CV http://www.linkedin.com/in/stig-asger-thomasen

PRISER

Priser kan aftales individuelt efter opgaven.

Som udgangspunkt vil individuel  ledelses – og karriere coaching være til en timepris på  1500,- + moms

Stress coaching vil være til en timepris på 1250,- kr. + moms

Studiepris er 550 kr. inklusiv moms pr. time

 

Læs fx mere om ICI professionel coach er her 

 

    Kontakt mig